Manikura

neka Vaši nokti i ruke budu njegovane i lijepe

Mnogi će se složiti da neuredni, izgriženi nokti s izguljenim lakom odaju dojam neuredne i nesigurne osobe koja ne brine o svom izgledu. Međutim ne zna svaka osoba sama sebi urediti nokte. Ako ste i Vi jedna od tih osoba, Royal Beauty može riješiti Vaš problem i ponuditi Vam profesionalnu manikuru.

Manikura je kozmetički tretman u kojem ćemo se mi pobrinuti da Vaši nokti i ruke uvijek budu njegovane i lijepe. Ona mora poboljšati teksturu i zdravlje naših ruku i noktiju te im mora ujedno dati lijep i poliran izgled.

U našem studiju možemo Vam ponuditi profesionalnu njegu ruku i nogu. Brojne su prednosti našeg studia poput ugodnog ambijenta, poznatih i kvalitetnih proizvoda koje koristimo, a možda jedna od najvećih je upravo naša kozmetičarka koja osim što je licencirani predavač i drži tečajeve o ugradnji i njezi noktiju, dobitnica je brojnih priznanja i diploma.

U dogovoru s Vama izabrat ćemo boju, oblik i vrstu ukrašavanja, kako biste iz našeg studia izašli zadovoljni i sa osmjehom na licu.

Estetska pedikura

kraljevski tretman stopala

Mnogi ljudi ne posvećuju dovoljno pažnje svojim stopalima. Većina ih održava samo ljeti što je skroz krivo razmišljanje. Stopala treba njegovati kroz cijelu godinu ne samo kako bi bili lijepa već i kako ne bi dolazili brojni problemi poput crvenila kože okolo nokta, urastanje noktiju zbog nošenja tijesne obuće , krivog rezanja noktiju i brojni drugi.

U Royal Beauty studiju možemo Vam ponuditi kraljevski tretman stopala u ugodnom i lijepo uređenom ambijentu. Estetskom pedikurom učinit ćemo da se Vaša stopala opuste i odmore u mirišljavoj kupki koja će Vas ujedno i masirati, uklonit ćemo Vam zadebljanu kožu na umornim stopalima, potisnuti kožicu, oblikovati, nalakirati, ukrasiti i pobrinuti da zadovoljni i odmorni izađete iz našeg studia.

Budite sigurni da ćemo Vaša stopala vratiti u život i da ćete ponovo ponosno pokazivati svoja stopala i nokte ne samo u proljetnim sandalicama već i kroz cijelu godinu. Dobra pedikura raj je za Vaša stopala, ostaviti će vam osjećaj svježine, lakoće i opuštenosti.

Ugradnja noktiju

poklonite si prekrasne duge nokte

Lijepi i njegovani nokti san su svake žene. Dugi nokti daju prstima profinjen izgled kojem svaka žena teži. Međutim nemaju sve žene prirodno lijepe nokte i ne znaju sve žene same sebi urediti nokte. Upravo je to razlog zašto svoje povjerenje daju kozmetičkim salonima kako bi dobile prekrasne duge nokte i njegovane ruke.

Kod ugradnje noktiju koristimo DELUXE proizvode. Nokti napravljeni DELUXE gelovima fleksibilniji su i otporniji te puno duže traju od ostalih gelova na tržištu.